Compania DUPPIMEX – FLOREA D.SIGN a fost infiintata in anul 1997 si are ca principal obiect de  activitate proiectarea si realizarea de constructii metalice, intre acestea vitrinele  ocupand o pondere importanta.

DUPPIMEX – FLOREA D.SIGN proiecteaza si executa o gama variata de confectii metalice ce cuprinde: vitrine profesionale si mobilier pentru muzee, expozitii, magazine, colectii particulare, sisteme de iluminat cu LED sau fibra optica, lampi LED, scari,  balustrade, porti, tavane tip cortina, podest demontabil pentru terase, etc.

DUPPIMEX – FLOREA D.SIGN este distribuitor autorizat al liniei FD de vitrine modulare pentru muzee florea d.sign GmbH. Vitrinele FD 5, FD 10 si FD 15 respecta standardele muzeale de protectie si conservare a exponatelor si totodata sunt create pentru a simplifica procesul de amenajare a unui muzeu.

DUPPIMEX – FLOREA D.SIGN dispune de un atelier mecanic in care se realizeaza o serie de prelucrari precum: strunjire, frezare, gaurire, sablare, curbare, sudura in argon  si CO2, sudura bolturi, debitare si decupare cu jet de apa, taiere cu plasma.

CERE DETALII